Hvis man er hundeejer, kender man formentlig til problemstillingen med tandproblemer hos hunden. De fleste hunde får med alderen problemer med tandsten og plak. Det gør, at mange aldrende hunde enten skal have smertestillende medicin eller gå igennem operationer, hvor man enten behandler eller fjerner en eller flere tænder. Det er selvsagt et problem, man gerne vil undgå som hundeejer. Som det gælder i mange tilfælde, er den bedste behandling forebyggende. Og på markedet for hundesnacks er der nu kommet banebrydende tyggeben, der simpelthen har til formål at holde hundens mund sund og problemfri. De hedder Whimzees og er allerede blevet utroligt populære.

Hvordan virker Whimzees?

Måske lyder det for godt til at være sandt, at en snack skal kunne afhjælpe hundens tandproblemer, allerede inden de opstår. Men faktisk giver det god mening. De fleste tandproblemer skyldes, at hunden ikke får tygget godt igennem sit liv. Et tyggeben stimulerer gummerne og øger blodcirkulationen, så risikoen for dårlig ånde mindskes. Samtidig er Whimzees snacks udformet sådan, at de kommer ned i tænderne og renser dem. Faktisk minder det lidt om en tandbørste, bare til hunde, og derfor giver det god mening, at det har en effektiv præventiv løsning på problemet med tandproblemer hos ældre hunde.

Og de er tilmed sunde for din hund

Hvis ens hund er overvægtig, vil man som oftest undgå at give den snacks. Det behøver man dog ikke, når man har med Whimzees at gøre. De er nemlig udelukkende baseret på naturlige og fedtfattige ingredienser, hvilket gør Whimzees til en snack med meget få kalorier. Den er samtidig fyldt med kostfibre, hvilket gør, at det er en utroligt velegnet løsning også til overvægtige hunde. Samtidig gør de naturlige ingredienser, at disse snacks også egner sig godt til hunde med allergi. Whimzees er altså en løsning, der er værd at overveje, hvis man vil undgå, at ens hund får tandproblemer senere hen.