Torben Larsen TelemarketingCentretTorben Larsen, stifter af og direktør i virksomheden TelemarketingCentret. Han stiftede virksomheden i 2001, og har siden da skabt stor succes. Torben Larsen har i flere år arbejdet med udvikling og afsætning hos TelemarketingCentret i mere end 10 år. Torben Larsens TelemarketingCentret beskæftiger sig med forskellige løsninger og tilbyder kompetent service til danske virksomheder indenfor transport, it, forsikring og medicin.

Torben Larsen har gennem årene arbejdet hårdt for at skabe succes hos TelemarketingCentret, og de tilbyder i dag kurser i telemarketing og har håndteret næsten 183.000 kundekald. TelemarketingCentret er i dag en stor virksomhed og har salg i flere lande som Sverige og Norge, og Torben Larsen har kæmpet meget for at skabe succes.

TelemarketingCentret består hovedsageligt af mødebookinger og leadgenerering. Virksomheden tilpasser alt efter kundens enkelte behov og forskellige brancher som IT, forsikring og til medicinal branchen. Torben Larsen i har i samarbejde med sin virksomhed TelemarketingCentret håndteret mange varesalg igennem 15 år.

Bag om TelemarketingCentret

TelemarketingCentret, som er ejet af Torben Larsen, håndterer i dag meget mere end bare mødebookinger og leadgenerering. Torben Larsen, som har sørget for at skabe vækst hos TelemarketingCentret, har udviklet et koncept indenfor fødevarebranchen. TelemarketingCentret laver mere end 5.200.000 ugentlige menuer for forskellige hoteller, kantiner, konferencecentre, cafeer, restauranter og produktionskøkkener i den offentlige sektor.

Torben Larsen har udvidet sit koncept hos TelemarketingCentret, og finder nye måder og løsninger til flere kunder.

Call Center

TelemarketingCentret har en call center afdeling, hvor der bliver holdt godt øje med telefonopkald. I call center afdelingen er der kun professionelle folk med stor erfaring indenfor salg, som sidder og skaber en forskel indenfor salgsafdelingen. Torben Larsen sørger for at det kun er folk med en passion indenfor salg som sidder i afdelingen hos TelemarketingCentret. Hos call centret i TelemarketingCentret bookes der årligt mere end 95.000 møder med salgspotentiale.

Der sidder dagligt folk, udpeget af Torben Larsen, der gør en kæmpe indsats for at sælge og øge TelemarketingCentrets potentiale. Torben Larsen fra TelemarketingCentret sørger for at finde den helt rigtige målgruppe for kunden, og har arbejdet med mødebooking via telefonen. Hos call center afdelingen i TelemarketingCentret er det vigtigt at alle møder bliver booket i høj kvalitet og at de er lige så vigtige som kunden, da Torben Larsen går op i kvalitet og kundens behov.

Torben Larsen og call center afdelingen hos TelemarketingCentret hjælper kunden med at få et indblik i markedet og hjælper med at lave markedsscreeninger, kundeanalyse, dataindsamling og segmentering. Call center afdelingen sørger for at give det overblik som er nødvendigt for kunden.

Torben Larsen fra TelemarketingCentret

Som vi ved, er Torben Larsen stifter af og direktør hos TelemarketingCentret, og han har derudover mange års erfaring inden for telemarketing branchen. Han har arbejdet med marketing i 10 år, som blandt andet er grunden til hans succes hos TelemarketingCentret. Selvom telemarketing branchen er hård, har Torben Larsen formået at gøre et godt stykke arbejde og har udviklet B-T-B telemarketing løsninger i over 15 år i TelemarketingCentret.

Hos TelemarketingCentret er det vigtigt, at have så mange møder som muligt, og det er vigtigt at sælgerne gør et godt stykke arbejde. Jo flere møder man får, jo større er chancen for at et salg bliver fuldført. Torben Larsen har sørget for at alle i TelemarketingCentret er top professionelle og sætter kundens ønsker i første række.

TelemarketingCentrets produkter

TelemarketingCentret og Torben Larsen tilbyder fire produkter, hvor to af dem er virksomhedens fokusområder. Her er som sagt mødebooking og leadgenerering – virksomhedens to fokusområder. Mødebooking, call center, leadgenerering og datasalg er deres 4 produkter.

For Torben Larsen er det vigtigt, at TelemarketingCentrets produkter er af høj kvalitet med garanti. Alle fire ydelser er lige vigtige for virksomheden, og det er vigtigt, at Torben Larsen sørger for at TelemarketingCentret leverer i høj kvalitet for kunden.