På Tinder er der de seneste år startet en trend indenfor profilbilleder som giver udtryk for et ønske om større bryster og botox blandt et bestemt segment.

Mod forventning er det dog ikke et udtryk for 90’ernes plastikperiode hvor alt skulle være større og vildere i jagten på pornoidealet med større og større bryster og botox. Vi husker alle filmen brystkongerne med David Schwimmer, som meget godt afspejlede 90’ernes filosofi om større bryster og botox på grænsende til det absurde.

Derimod ser vi i dag botox og større bryster blive brugt langt mere elegant og smagfuldt i kølvandet på fitnessbølgen. Det kvindelige kropsideal har ændret sig voldsomt de seneste år. Tiden hvor kvinder sulter sig væk her heldigvis ved at forsvinde, derimod er Tinder ved at blive fyldt op med billeder af smukke tonede og veltrænede kvinder med kvindelige former.

Hemmeligheden bag mange af disse smukke kvinder, er at de har fået lidt hjælp til at få større bryster, og som oftest også lidt botox i samme ombæring. Bryster er i sin essens ikke andet end kroppens naturlige fedtdepoter, og de vil beklageligvis blive trænet væk på samme måde som resten af kroppens fedt. Det samme gør sig gældende for huden i ansigtet. Den kan let i forbindelse med et vægttab, have en tendens til at blive lidt løs. Det er synd at så meget hårdt arbejde i træningscenter, ikke kan blive præsenteret på den bedste måde på Tinder.

Der er derfor flere end man skulle tro, som får hjælp med større bryster og lidt botox, til at fremhæve de kvindelige former. I mange tilfælde er det gjort så subtilt og elegant, at langt de fleste ikke vil lægge mærke til det. Tinderbillederne følger en klar trend, som ikke centrerer omkring det vulgære forbundet med større bryster og botox men derimod et billede af den elegante, selvstændige og stærke kvinde.

Tinder er mange ting, en platform til dating, en platform til bare at møde nye mennesker eller en platform til at følge udviklingen i det kvindelige skønhedsideal. Det billede som tegner sig på Tinder af det kvindelige skønhedsideal, viser et langt sundere kropsideal med muskler og god form, fremfor tidligere tiders ideal om den absurd tynde krop. Afslutningsvis bliver rådet herfra; drop cola light- og gulerodsstangsdiæten og spis nogle avokadoer og nødder i stedet. Og hvis du føler behovet for det, så tilbyder Nygart både større bryster og botox behandlinger.