Der er ikke meget, der er lige så slemt som at have tandpine. Har man ondt i munden, kan man ikke spise eller tale, og det er en smerte, der er næsten umulig at abstrahere fra. Derfor giver det god mening, at man gerne vil have gjort noget ved det så hurtigt som muligt. Når uheldet er ude, kan det i mange tilfælde også være nødvendigt at gøre noget ved det med det samme, så skaden ikke bliver værre. Hvis man knækker en tand, får tandpine eller noget helt tredje uden for tandlægens almindelige åbningstid, kan man blive helt desperat efter at blive behandlet. Det er i det tilfælde, at man skal tage kontakt til en tandlægevagt, hvor man hurtigt kan få gjort noget ved problemet.

Få hurtig og effektiv behandling

Har du akut brug for tandlægehjælp, kan du tage kontakt til Tandlægecenter Højbro Plads. Her står de klar til at modtage dig på alle tider af døgnet og give dig en hurtig og effektiv behandling. Ved at blive behandlet så hurtigt som muligt, slipper du for unødig smerte og gener, ligesom det i mange tilfælde også kan være godt for selve skaden at få den tilset så hurtigt som muligt. Selvom et uheld med tænderne sker uden for almindelig åbningstid, bør man altså ringe til tandlægevagten og få en akut tid. Hos Tandlægecenter Højbro Plads er der et team af kompetente og veluddannede tandlæger, der har mange års erfaring i faget. Til daglig fungerer de alle sammen som praktiserende tandlæger, hvor de blandt andet laver rodbehandlinger, kroner og broer, proteser og meget mere. Derfor kan du være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, når du vælger dem som din tandlægevagt.

Kontakt din tandlægevagt i indre by

Når munden gør ondt, og man gerne vil behandles så hurtigt som muligt, er det rart, at man ikke skal rejse flere kilometer for at komme til tandlægen. Tandlægecenter Højbro Plads ligger centralt i indre by, hvor du nemt kan komme til og fra. Så er det både hurtigt og nemt at komme til tandlægevagten og blive behandlet. Næste gang uheldet er ude, og du eller en tæt ved dig kommer til skade med tænderne eller af anden årsag for tandpine, kan du altså roligt tage kontakt til tandlægevagten hos Tandlægecenter Højbro Plads og få en akut tid til tilsyn og behandling.