Med en lang international erhvervserfaring har den danske erhvervskvinde Pernille Fabricius i dag bosat sig i London sammen med sin familie. Valget er faldet på det idylliske nordøstlige London, hvorfra hun drager ind til den pulserende storby, og har sin daglige arbejdsgang. Det er ikke et tilfælde at Pernille Fabricius i dag er bosat uden for Danmark. Allerede fra Pernille Fabricius var en lille pige, længtes hun efter at komme ud og se verden og har derfor bl.a. styrket sit CV med flere udlandsophold på nogle af de mest anerkendte Universiteter i verden. Af disse kan nævnes en Master of Finance fra University of Leicester I årene 1998-2001 samt World Class Leadership Program fra Harvard Business School i 2013.

Ved siden af sin flotte uddannelsesmæssige baggrund har Pernille Fabricius allerede haft en lang karrierer inden for internationale virksomheder, der har kastet flere bestyrelsesposter af sig. I dag sidder Pernille Fabricius som industrirådgiver i det globale investeringsselskab TPG Capital samt hos den private kapitalfond Silverfleet Capital, der begge er beliggende i det centrale London. Hertil er hun bestyrelsesmedlem i MT Højgaard, Royal Greenland i Danmark og Grønland. Senest er hun tiltrådt som bestyrelsesformand i den danske reputation management virksomhed SAFEonNET®.

Den stigende globalisering

Den globale udvikling har ifølge Pernille Fabricius medvirket til, at mange virksomheder er tvunget til at operere internationalt. I takt med at verden bliver mere og mere globaliseret, er der behov for et stigende internationalt samarbejde. Pernille Fabricius har altid været draget af, at prøve sine egne grænser af på det personlige plan såvel som på det professionelle plan og for Pernille Fabricius har dette været naturligt at gøre i udlandet.

Den lange internationale dannelsesrejse Pernille Fabricius har været på, har givet hende et multikulturelt mindset hun kun kan være stolt af. Med det daglige liv i London sætter Pernille Fabricius stor pris på storbyens kontraster, hvor der ligesom i København ikke er længere til fred og ro i naturen end en kort køretur ud af byen, hvis man skal samle tankerne til næste dag. Storbylivet har dog en helt speciel plads i Pernille Fabricius hjerte og Silverfleet Capitals og TPG Capital centrale placering i London betyder at en shoppetur på Oxford Street eller en spadseretur langs Themsen ikke er mere end et stenkast væk.

Livet i London

For Pernille Fabricius minder London på mange måder om København. Byen har en lang og spændende historie og har kastet et væld at arkitektoniske perler af sig. Overalt hvor man bevæger sig i det gamle London kan man få en fornemmelse af den udvikling byen har gennemgået og hvordan, der er kælet for de enkelte detaljer. Om det drejer sig om Big Ben ved Westminster Bridge eller en tur i Royal Albert Hall lige ved Hyde Park så kan Pernille Fabricius altid bliver en kulturel oplevelse rigere, hvis hun har tid uden for sin travle kalender.

Karrierekvinde og familiemor

Uden risiko for overdrivelse kan man nok godt tillade sige at sige, at Pernille Fabricius altid har haft mange bolde i luften. Foruden de mange bestyrelses- og rådgivningsposter hun har tilegnet sig i ind- og udland er Pernille Fabricius også en familiemor ved siden af sit karriereliv. Det har for Pernille Fabricius altid været naturligt at få mest ud af både arbejds- social og familieliv. Da Pernille Fabricius datter var blot et halvt år så hun det derfor heller ikke som en udfordring at blive ansat som finansdirektør hos GN Netcom. Pernille Fabricius har formået at få et harmonerende familieliv ved siden af titlen som en utroligt succesfuld erhvervskvinde. I den forlængelse har hun derfor sågar været bidragsyder til bogen ”Karrieremor – 12 kvinder om at forene jobambition og familieliv”.