Peder, AhrensPeder Ahrens er en mand med flere kompetencer og et stor kendskab indenfor Coaching og HR. I 1983 graduerede han fra Munkekærskolen i Solrød på Sjælland. Lige efter begyndte Peder Ahrens på den grafiske linje på teknisk skole i Roskilde. Det resulterede i, at han fik en læreplads hos firmaet Køhn Group A/S indtil 1987.

Peder Ahrens baggrund

I 1986 ville Peder Ahrens prøve noget helt nyt, og han begyndte på Officersuddannelsen på Sergent- og Officersskolen. Efterfulgt af den uddannelse startede Peder Ahrens på Merkonomuddannelsen i 1991, med speciale i personaleudvikling som han afsluttede i 2005. Det gik op for Peder Ahrens, at Merkonomfaget havde en stor interesse for ham, og senere droppede han ud som Premierløjtnant på Sergent- og Officersuddannelsen.

Som man kan se, havde Peder Ahrens allerede formået at beskæftige sig med flere forskellige ting på kort tid. Senere besluttede Peder Ahrens sig for at uddanne sig yderligere. Denne gang ville han være coach, og i 2009 blev han færdiguddannet som certificeret KaosCoach.

Peder Ahrens har opnået en bred uddannelsesmæssig erfaring, og første gang Peder Ahrens for alvor prøvede kræfter med arbejdsmarkedet var som fotograf og grafiker med billedhåndtering hos Køhn Repro.

projektkoordinator og virksomhedskonsulent

I 3 år arbejdede Peder Ahrens som projektkoordinator hos virksomheden Reproduktion A/S med opgaver indenfor projekter, produktionsplaner og journalisering. Hertil har Peder Ahrens bl.a. arbejdet med kodning og vedligeholdt databaser.

Peder Ahrens har endvidere brugt 9 år i forsvaret, hvor han beskæftigede sig med personalet og var personaleansvarlig. Som iværksætter og HR ekspert startede han sin egen enkeltmandsvirksomhed ”House of Growth”.

Peder Ahrens er at finde på flere på flere sociale medier, hvor han bl.a. har sin egen Youtube-kanal, der for nyligt blev startet op. Hertil er han også på Instagram, hvor man kan se forskellige billeder af de ting han har arbejdet med. Inde på hans hjemmeside har Peder Ahrens en personlig blog hvor man kan læse meget mere om hvad han har fortaget sig samt hans tanker og ideer til jobsøgning.

Hvis vi vender tilbage til hans lange karriere og alle de forskellige ting Peder Ahrens har arbejdet med, så ved vi at han lukkede sin virksomhed ”House of Growth”. Herefter tog han en fast stilling som virksomhedskonsulent hos jobcenter i Herlev, hvor han stadig er ansat. Her arbejder han med at rådgive de jobsøgende og ansætter borgere på særlige vilkår.
På grund sin store viden indenfor HR og arbejdsmarkedet, blev Peder Ahrens lektor hos Metropol i 2014. Her underviser han 3-4 gange årligt om blandt andet socialrådgivning og hvordan man beskæftiger folk med særlige vilkår.

Frivilligt arbejde og rådgivning

Udover alt dette har Peder Ahrens også deltaget i frivilligt arbejde hos Røde Kors, hvor han var rådgiver hos offerrådgivningen i København fra 2011til 2013. Her havde han samtaler med traumatiserede personer, der involverede et samarbejde med politi, sygehuse og sagsbehandlere.

Som kaoscoach har Peder Ahrens opnået bred viden omkring stress og arbejdsforhold, og hvordan det kan takles.

Peder Ahrens har beskæftiget sig med utallige brancher og områder, hvor han har specialiseret sig inden for flere forskellige ting.

Alt i alt er Peder Ahrens en mand med stor viden og erfaring indenfor HR og arbejdsmarkedet, og har bygget en god og solid karriere op med mange kompetencer i bagagen.