Orgasmer er en intens følelse af vellyst og når en orgasme melder sin ankomst vil bevidsthedstilstanden påvirkes og orgasmen bliver ledsaget af en lang række af rytmiske bevægelser og sammentrækninger i bækkenbundsmuskulaturen. Den generelle blodtilførsel til kønsorganerne stiger og man kan opleve at blive varm i ansigtet, halsen kan blive rødfarvet og den øvre del af brystet. I denne forbindelses frigives en lang række af hormoner og signalstoffer og det elektriske niveau i hjerne er på sit allerhøjeste. Når orgasmen er overstået, vil langt de fleste kvinder opleve en sød døsighed, hvor kroppen og sindstilstanden er komplet afslappet. Visse kvinder venter en rum tid inden de er klar til at opnå næste orgasme, mens andre kvinder kan få det man kalder for repetetive orgasmer. Det vil sige, at visse kvinder kan få flere orgasmer som perler på en snor.

Hvis du som kvinde aldrig eller meget sjældent har oplevet en orgasme, kaldes det lægefagligt for en orgasmeforstyrrelse. Selv om du er stærkt ophidset udebliver den eftertragtede orgasme. Det kan inddeles i to hovedgrupper; den primære orgasmeforstyrrelse og den sekundære orgasmeforstyrrelse. Hvis du oplever primærtypen betyder det, at du aldrig nogensinde har oplevet at få en orgasme, hvorimod hvis du tidligere har været i stand til få en orgasme, men ikke oplever det længere – stærk seksuel ophidselse til trods – er der tale om en sekundær orgasmeforstyrrelse. Det er op imod 10-15% af alle danske kvinder, der oplever ikke at kunne opnå en orgasme, og der er derfor tale om primære orgasmeforstyrrelser.

Hvorfor oplever kvinder orgasmeforstyrrelser?

Den primære årsag til udebleven orgasme, altså den primære orgasmeudeblivelse, skyldes i langt de største tilfælde en manglende evne til at give sig hen til selve sexakten. Heldigvis er der kommet et smart og tyskproduceret produkt på markedet som kan afhjælpe kvinder med orgasmeproblemer til at opnår en orgasme. Produktet hedder Satisfyer og er en klitorisstimulator som påvirker klitoris gennem trykbølger. Trykbølgerne sendes direkte mod klitoris og der foregår ingen fysisk berøring – altså en mekanisk påvirkning – af klitoris. Det er en klar fordel, at hvis du oplever orgasmeproblemer af den primære type, at du øver dig med Satisfyer produktet i enrum. For en ting er, at produktet vitterligt er med til at give mange kvinder med primærproblemer orgasme, en anden ting er, at man i mange tilfælde kan lære sig selv at få orgasme ved at anvende klitorisstimulatoren fra Satisfyer til at opnå orgasme, og det foregår netop bedst i enrum, hvor du er alene om at udforske dig selv. At være i stand til opnå orgasme handler i høj grad nemlig også om, at kende sin egen krop, at have kendskab til, hvilken type af seksuel stimulation man godt kan lide og er du sammen med din kæreste handler det i lige sø høj grad om, at du skal kunne tage det du gerne vil under selve sexakten. Start med at købe din Satisfyer klitorisstimulator som er et genialt stykke sexlegetøj som sælges direkte fra MakeLove Sexshop af online.

Orgasme handler også om nydelse

Hvis du oplever problemer af primærtypen skal du tænke på, at for at kunne opnå orgasme skal du være i stand til at nyde. Være i stand til at kende dig selv og have udforsket dig selv og din egen krop. For uden denne forundersøgelse af dig selv, kender du jo ikke dig selv. Der står på oraklet i Delphi: Kend dig selv! Det er en flere tusinde år gammel inskription som blev skrevet på oraklet i Delphi. Selvom dette statement er flere tusinde år siden, at det blev skrevet, er det stadig sandt i dag. Man skal kunne kende sig selv for at vide, hvad man godt kan lide, og hvordan man opnår det. Med eller uden din partner og med eller uden f.eks. billigt sexlegetøj. Orgasmeproblemer af den primære type kan naturligvis skyldes mange forskellige ting og mekanismer. F.eks. kan anvendelsen af antidepressive midler være medvirkende årsag til at tilbageholde orgasmen, og her kan løsningen være en dosisændring eller skift af præparat som kan fjerne den eventuelle orgasmeblokering som ligger ”gemt” i det specifikke lægemiddel. Du skal dog være opmærksom på, at såfremt du tager antidepressivt medicin, så må du aldrig selv ændre på dosis uden at du har konsulteret din egen læge først.

Højteknologi kan hjælpe dig

Tidligere i denne artikel har vi være inde på Satisfyer som er tyskproduceret. Rigtig mange kvinder som tidligere har oplevet primærproblemer, har med klitorisstimulatoren været i stand til at give sig selv orgasme, og det som oftest sket i enrum. Klitorisstimulatoren fra Satisfyer er et stykke højteknologisk sexlegetøj som ikke behøver at være i direkte berøring med dit klitorisområde. Faktisk virker klitorisstimulatoren bedst på en lille afstand fra klitoris og hvis du tilføjer glidecreme som lukker gabet mellem klitorisstimulatoren og din klitoris, vil du kunne opleve endnu større chancer for at få orgasme og derved komme til at kende dig selv endnu bedre end før.

Kend dig selv, står der på oraklet Delphi og det kan sagtens starte med gå igennem sexlegetøj.