Indenfor låsesmedsfaget, er der mange retninger, som man kan specialisere sig inden for. Københavns Låsesmed der længe har ydet hjælp til låseopgaver i hele København og omegn oplevede på et tidspunkt stigende efterspørgsel efter hjælp til bilnøgler og autonøgler i København eller f.eks. en bilnøgle kopi. For at effektivisere arbejdsgangene og dermed kunne hjælpe kunderne på den bedste vis, oprettede låsesmeden en ny afdeling, der udelukkende koncentrerede sig om biltekniske låseopgaver.

Afdelingen har vist sig uhyre effektiv, og skal man have en ny bilnøgle, en bilnøgle kopi eller autonøgler etc. Så kan man få hjælp af den effektive autolåsesmed.

Har man mistet sin bilnøgle eller sine autonøgler i København på den ene eller anden vis, kan låsesmeden komme og hjælpe på stedet, eller man kan komme ind på værkstedet og aflevere sin reserve bilnøgle og få foretaget en kopi.

Det kommer aldrig på et belejligt tidspunkt, når man har låst sig ude af bilen på den ene eller anden vis. Det kan ske om eftermiddagen, hvor man har travlt, da man skal hente børnene mv. eller det kan ske om natten af den ene eller anden årsag. Autolåsesmeden har derfor døgnåbent, og man skal derfor ikke være bekymret for at stå og fryse hele natten, hvis uheldet er ude.

Autolåsesmeden rykker ud med kort varsel på alle tider af døgnet, og skal du have en ny bilnøgle eller autonøgler i København, så er det intet problem.

Såfremt man skal ud på en længere tur, anbefaler autolåsesmeden, at man kommer ind et stykke tid i forvejen og får foretaget en bilnøgle kopi af sine bilnøgler eller autonøgler. Normalt kan en ny bilnøgle laves inden for 24 timer, men det er altid godt at være i god tid. Der kan også laves bilnøgler med fjernbetjening, hvis det er ønskværdigt.

Det kan ofte betale sig at få foretaget et låsetjek i forbindelse med tyveri

Når det drejer sig om tyveri, anbefales det, at man får foretaget et låsetjek, hvor låsene eventuelt kan omkodes på bilen. Man ved ikke, hvor ens bilnøgler er henne, eller hvem der i så fald skulle være i besiddelse af dem. I dette tilfælde kan det være en god ide at tage en snak med sin låsesmed, og finde og frem til den mest hensigtsmæssige løsning.

Inde på Autolåsesmedens hjemmeside kan man læse meget mere om de forskellige biltekniske låseopgave, som låsesmeden kan være behjælpelig med. Samtidigt kan man finde diverse kontaktoplysninger mv.