Lind & RisørAt kaste sig ud i projektet og bygge sit eget hus er en stor beslutning. Det gør sig gældende for næsten alle, at dette vil være den første og -forhåbentligt – eneste gang, de skal gennemgå den proces. Det ved vi hos Lind & Risør.

At man har bekymringer og mange tanker forbundet med processen, det er Lind & Risør 100 % klar over. Det er formålet med denne guide fra Lind & Risør, at gøre dig, fremtidige husejer, så bedst muligt afklaret med, hvad du skal være opmærksom på.

Kommunikation og dokumentation.

Der er flere måder at tackle byggeriet på. Nogle vil vælge at håndtere alt selv, og dermed skulle kontakte individuelle fagfolk på tværs. En anden metode er at tage kontakt til et fullservice byggefirma som Lind & Risør.

Når man vælger at samle sit eget team, vil der være en masse ting, der skal tages højde for. Kommunikation og dokumentation vil i dette tilfælde være alt afgørende. Man skal have arkitekten, rådgiveren, håndværkerne osv. samlet og overse at kommunikationen imellem dem ligeledes er på samme linje, understreger Lind & Risør. Dette kan godt være en udfordring, da de typisk vil være repræsenteret af forskellige firmaer og måske have forskellige syn og metoder på byggeriet.

Den anden måde er som nævnt, at tage kontakt til et firma som Lind & Risør. Lind & Risør vil være med i hele processen fra start. Med egne arkitekter, leverandører, håndværkere osv. har Lind & Risør altså allerede samlet holdet, der skal til for at bygge dit drømmehus.

Lige meget, hvilken vej du vælger at gå med konstruktionen af dit hus, skal du dog altid være opmærksom på at kommunikationen er 100 % klar. Dertil at du har dokumentation for alt, hvad der aftalt. Hos Lind & Risør ved vi, hvor vigtigt kommunikationen imellem partnerne er.

Rådgivning.

Der vil være 1000 forskellige ting at tage stilling til ved byggeriet og det er de færreste personer, der vil kunne overskue alt sammen, dette er Lind & Risør helt klar over. Det er derfor altid en god ide at have sin egen rådgiver med i processen, så man får det hele med.

Hos Lind & Risør er vi med fra starten og anbefaler regelsættet AB 92. Der tilbydes fra Lind & Risør også rådgivning i købet og den fremtidige proces, men du er naturligvis altid velkommen til at have en ekstern rådgiver inde over udformningen af aftalen.

Djævlen er i detaljerne.

Det er meget vigtigt, man sørger for at udbudsmaterialet er så detaljeret som muligt. Kontrakten baseres på udbudsmaterialet og det er derfor vigtigt, at man har den så konkret som muligt.

Vi har hos Lind & Risør mere end 30 års erfaring. Så selv, hvis du ikke husker det hele, skal vi nok sørge for at det kommer med.

Erfaring er vigtigt.

Håndværkerne har meget at sige i forhold til udformningen af dit drømmehus. Det er trods alt dem, der skal bygge huset. Lind & Risør anbefaler derfor, at man benytter sig af håndværkere med erfaring. Gerne håndværkere fra et firma frem for enemand virksomheder. Der vil være mere struktur fra et firma.

Lind & Risør bruger egne håndværkere, og har med vores mange erfaring udformet strenge krav til, hvem der bliver ansat hos Lind & Risør.

Vi hos Lind & Risør ønsker dig held og lykke med dit byggeprojekt, lige meget hvilken vej du går.