De rette badeværelseslamper er vigtige for atmosfæren på badeværelset. Når man skal have lamper til badeværelset, ledes tankerne hurtigt hen på badeværelseslamper foran spejlet, hvor lyststyrken skal passe godt til rummet. Man skal således have flere forskellige punkter med i sine overvejelser, når man skal vælge nye badeværelseslamper.

Afhængigt af om der er vinduer på badeværelset, kan der være nogle løsninger, som er bedre end andre. Under alle omstændigheder, er det normalt, at man har badeværelseslamper foran spejlet, og endvidere kan man så også have lamper i loftet.

Det ses i mange hjem, at LED lamper og downlights egner sig godt til badeværelset, da de afgør et kraftigt lys, der passer godt ind i badeværelsesmiljøet. Desuden, er led lamper og downligts lette at indstille med dæmper, hvis det er ønsket.

Skal man have rigtig god belysning foran spejlet, er led lamper derfor ofte et rigtigt godt valg som badeværelseslamper, og downlights kan så placeres i loftet som ekstra lyskilde, hvis man synes, at der skal flere lamper til for at opnå den bedste belysning.

Inde på den store online belysnings- og lampebutik Lampegiganten, kan man læse meget om den rette badeværelsesbelysning, samt finde kontaktoplysninger, hvis man ønsker hjælp til inspiration, eller ønsker mere information omkring forskellige produkter.