Hos specialklinikken Kirurgen.dk i Charlottenlund er man bl.a. specialiseret i at fjerne åreknuder. Behandling af åreknuder er i de fleste tilfælde forholdsvist smertefrit og er samtidigt et relativt enkelt indgreb. Der findes mange måder, hvorpå man kan behandle åreknuder, og en de nyeste og mest effektive er laserbehandling af åreknuder.

På kirurgen.dk’s hjemmeside kan man også læse forskellige guides omkring åreknuder, hvor støttestrømper til åreknuder er ganske effektiv metode til at afhjælpe symptomer. Støttestrømper kan dog ikke fjerne åreknuder, og inden en eventuel behandling vil sættes i gang, skal man gennemgå en forundersøgelse hos Kirurgen.dk. Formålet med undersøgelsen er at fastsætte den mest korrekte behandling af åreknuder i patientens tilfælde.

Kirurgen.dk anvender den nyeste teknik inden for laserbehandling

Laserbehandling af åreknuder er en af de mest effektive metoder til fjernelse af åreknuder, og Kirurgen.dk anvender til nyeste teknologi indenfor behandlingsformen. Endvidere medfører laserbehandling en ganske kort restitutionsperiode og er oftest relativt smertefri. Den forundersøgelse som man gennemgår, vil som beskrevet afgøre, hvilken behandlingsform der vil være mest hensigtsmæssig.

Udover forskellige guides omkring støttestrømper til åreknuder og laserbehandling af åreknuder, kan man også finde information omkring alle de andre forskellige behandlinger, som specialklinikken kan hjælpe med.