Kim GinnerupMissionpharma er en medicinal virksomhed som blev overtaget af sønnen Kim Ginnerup. I 1989 døde Kim Ginnerups far Poul Ginnerup, og efterlod Missionpharma til Kim Ginnerup. På det tidspunk var virksomheden meget lille med blot 6 medarbejdere.

Sammen med Erik Stavnstrup som på det tidspunkt havde arbejdet for virksomheden i 4 år, kom de meget godt ud af det med hinanden. Erik Stavnstrup var blevet oplært af Kim Ginnerups far og havde en del viden omkring virksomheden i forvejen. Kim Ginnerup og Erik Stavnstrup tog virksomheden i egen hånd og valgte den strategi som virksomheden også er baseret på i dag – teamwork og motivation.

Kim Ginnerup nævner dog at han sagtens kunne have valgt at gå ego vejen sammen med Erik Stavnstrup, som blandt andet var med til at lære Kim Ginnerup op med de 4 års erfaring han havde i virksomheden.

Missionpharma i vækst

I 1989 havde virksomheden 6 medarbejdere med et resultat på 15 mio. Kr. Hvor de i dag har udvidet virksomheden med hele 250 medarbejder og et samlet resultat på 700 mio. Kr. I året 2014.

Kim Ginnerup mener selv at successen skyldes teamwork og dedikation. Motivation og en god ledelse har sørget for at holde gejsten oppe for medarbejderne, som har været altafgørende for virksomheden.

Det er vigtigt at de opgaver medarbejderne løser bliver brugt og ikke er tidspild. Det gør at medarbejderne ikke bliver demotiverede, og som demotiverende medarbejder vil man ikke kunne opnå den vækst og succes som forventet.

Kim Ginnerup mener at virksomheden udelukket er baseret på folk som tror på teamwork, hvorimod individualister ikke ville kunne trives i virksomheden. Kim Ginnerup mener at arbejdet skal være sjovt og at man skal samarbejde for at opnå det ønskede resultat.

Kim Ginnerup – fra student til CEO

I 1989 da Kim Ginnerup overtog virksomheden var han selv ikke klar til at være en del af virksomheden. Kim Ginnerup havde netop færdiggjort sin HA og var lige gået i gang med sin cand. Merc. studie da krisen opstod hos sin far og Missionpharma.

Han stod som 23 årig i en situation hvor han skulle tage en meget stor beslutning om at kaste sig ud i erhvervslivet og overtage sin fars virksomhed. Efter overtagelsen af Missionpharma mente Kim Ginnerup at de manglede en person som havde en del mere livserfaring, Herefter ansatte de Kim Ginnerups mor som også blev inkluderet i samarbejdet.

Kim Ginnerup mente at det var vigtigt de blev holdt lidt i ørerne, da de begge var 23 og unge. Kim Ginnerups mor stod for det administrative, da hun selv har arbejdet på den franske ambassade i 50 år.

Vigtige elementer har været med til at Missionpharma har skabt den vækst de har i dag. Men det meste har helt klart været virksomhedens samarbejde og dedikation til arbejdet.

Det er vigtigt at der hele tiden bliver snakket og kommunikeret med hinanden for at undgå misforståelser. Hvis alle i virksomheden var ego centreret ville Missionpharma have svært ved at opnå det resultat som de gjorde 2014. Det er et resultat som har betydet meget for virksomheden og for Kim Ginnerup, som har kæmpet hårdt for at opnå succes i virksomheden.

Men Kim Ginnerup mener selv at han successen er opnået ved at vælge de rette folk til opgaverne. Ved hjælp af dedikation og motivation har det givet Kim Ginnerup meget erfaringen som han kan bruge i fremtiden. Som leder har Kim Ginnerup gjort sit bedste for at skabe en god stemning og sørget for ikke at demotivere medarbejderne. Motivation og dedikation er et vigtigt element som Kim Ginnerup fortsat vil bruge.