Compass Group tilbyder i dag et bredt udvalg af services, hvoraf virksomheden til at starte med leverede mad og kantine drift. Således har virksomheden opbygget et fint omdømme blandt sine kunder, hvor mere end 40 års erfaring har båret frugt inden for kantine drift og food services.

En lang tradition inden for madordninger og kantine drift

En del af den brede pallette som virksomheden tilbyder inden for food services, er udover kantine drift, kantineordning og personale restauranter også gourmet catering. Blandt udvalget inden for bl.a. kantineordninger tilbydes friske råvarer, hvoraf mange er håndplukket fra lokale producenter. Der udvælges ofte mad, der går hånd i hånd med sæsonen således, at miljøet lider mindre belastning samt at sæsonens mad smager bedre. På alle virksomhedens arbejdsområder, er bæredygtighed et vigtigt element. Når det kommer til kantine drift, en kantineordning eller gourmet catering, så smager maden også bedre, når bæredygtighed er involveret. Man kan forvente en kantine drift, hvor økologi er en stor del af menuen, og Compass Group har både opnået Sølv- og bronzecertificeringer.

Hos virksomheden er ovenstående områder omkring bæredygtighed og gode råvarer, bare et lille udpluk af det som kunderne kan forvente.

Gourmet catering, kantine drift, og kantineordninger tilbydes til alt fra hospitaler, virksomheder og uddannelsessteder til ældreplejen og arenaer. Alt kan skræddersys, så det passer bedst muligt til kundens ønsker. Kantinedriften leveres hertil til alt fra kaffebarer, personalerestauranter til finere møder på direktionsgangen og alt derimellem.

Alle løsninger indenfor kantinedrift og gourmet catering tilpasses den enkelte kunde. For at holde det høje niveau af kvalitet, har facility virksomheden kokke ansat i hele landet med passion for mad.

Også et firma med langt tradition inden for rengøring

Det er dog ikke kun på området omkring gourmet catering og kantine drift, at virksomheden har haft succes. Når det kommer til rengøring har virksomheden lang erfaring som et globalt rengøringsfirma. Der ydes bl.a. rengøring i institutioner, på skoler, på kontorer i virksomheder landet over og hos offentlige myndigheder mv. Kort sagt kan man forvente rengøring af høj kvalitet i alle instanser.

Der trækkes på erfaring inden for rengøring fra mere end 50 lande verden over, og der anvendes svanemærkede rengøringsmidler for at følge virksomhedens bæredygtige kurs.

Alt i alt kan man forvente rengøring af ekstremt høj kvalitet og standard, og der kan leveres rengøring til næsten alle virksomheder og institutioner i landet – offentlige som private.

Du finder meget mere information på virksomhedens hjemmeside

Det er dog ikke kun indenfor rengøring, kantine drift og gourmet catering mv., at virksomheden har sine arbejdsgange. Der ydes forskellige services på en lang række af områder, og ønsker man mere information, kan man læse meget mere inde på virksomhedens hjemmeside. Der finder du bl.a. kontakt oplysninger til på mail og telefon til alle de forskellige afdelinger inden for koncernen.

Når det kommer til rengøring, kantine drift, kantineordninger og gourmet catering, er der ikke mange opgaver, som ikke kan leveres og klares af virksomheden.