Emil Raun har haft mange lærerige og uforglemmelige oplevelser igennem hans liv. Oplevelser som Emil Raun ser tilbage på med stor begejstring. Emil Raun er klar over, at det bl.a. er disse oplevelser og erfaringer, der har været med til at gøre ham til den, han er i dag. I dag sidder Emil Raun som stifter, direktør og daglig leder i Varda Jobcenter. Et jobcenter som siden starten har været i vækst men hvor der under tiden har været daglige udfordringer med både organisationsstrukturer, medarbejdere og effektivisering af arbejdsgange. Det har derfor krævet meget af Emil Raun at drive Varda Jobcenter til der, hvor det er nu – og Emil Raun kunne da heller ikke have gjort det uden hans medstifter og kompagnon Jens Bertelsen.

Emil Raun henter viden hjem fra Italien

Emil Raun har inden han stiftede Varda Jobservice haft store stillinger indenfor kommuner og offentlige forvaltninger, men derudover har Emil Raun også rejst meget rundt ude i den store verden. En af de ture, som Emil Raun aldrig glemmer – og som har betydet meget for hans egen udvikling og viden, var fra hans tid, hvor han boede i Bologna i et halvt år. Her studerede Emil Raun små og mellemstore virksomheder. Det at lære en helt ny kultur og et fremmede folkefærd at kende og kombinationen af at få undervisning, som på mange måder er så langt fra de danske undervisningsstrukturer og metoder, har været med til at nuancere Emil Rauns billede af, hvordan man bl.a. kan arbejde med organisationsstrukturer, ledelse osv. Netop denne viden har Emil Raun taget med sig som stifter og leder af Varda Jobservice

Emil Raun anbefaler alle at smage spaghetti Bolognese i Bologna

Men derudover var Emil Raun’s tid i Bologna også uforglemmelig, fordi byen er så smuk og inspirerende og maden i absolut topklasse. Ifølge Emil Raun findes der ikke noget andet sted i verden, hvor de kan servere en bedre spaghetti Bolognese.