Dyret er menneskets bedste ven. Hvad enten der er tale om en hund, en kat eller en hest, vil vi i mange tilfælde gøre det, der er bedst for vores dyr. Det gælder ikke mindst, når vi skal fodre dem. Alligevel kan det være svært at finde frem til det rette foder, for hvad har dyret egentlig brug for, og hvordan kan man være sikker på, at foderet er af ordentlig kvalitet? VetCur er en producent af dyrefoder, der sætter kvalitet over alt andet. Alle VetCurs produkter er økologiske og udelukkende baseret på gode, naturlige råvarer. Det store udvalg gør desuden, at der er rigeligt at vælge imellem, hvad enten du er på jagt efter tørføder, luksusmenuer, kosttilskud eller noget helt fjerde. Uanset om der er tale om foder eller kosttilskud til hund, hest eller kat, kan man hos VetCur finde god foder, der både tager hensyn til dyrets ernæringsmæssige behov og til miljøet. Hvis du er på jagt efter højkvalitetsfoder til dit dyr, er VetCurs produkter altså værd at se nærmere på.

Fokus på dyrets ernæringsmæssige behov

Som menneske kan det være svært at vide, hvad dyret har brug for. Det er der heldigvis forsket en masse i, og VetCur udvikler deres produkter med henblik på den enkelte arts specifikke behov, idet de selv udfører forskning i de forskellige arters behov. Det betyder også, at VetCur hele tilpasser og justerer deres produkter, når der kommer ny information eller forskning til. Desuden bruger VetCur deres ekspertise i industrielle dyrehold, hvor de hjælper med at identificere eventuelle ernæringsmæssige årsager til sygdomme og lignende. Hvad enten du køber foder til din kat, din hest eller din hund, kan du altså være sikker på, at VetCurs foder tilgodeser de behov, som det enkelte dyrs krop har behov for.

Dyrefoder med hensyn til miljøet

Ligesom VetCur har stort fokus på kvalitet, er økologi også en vigtig del af deres virksomhed. Ikke alene er alt dyrefoderet naturligt og økologisk, men producenten gør også en indsats for miljøet på anden vis. Eksempelvis bruger firmaet udelukkende Grøn Strøm via vandkraft fra Norge, og al opvarmning sker med CO2-neutral brændsel. VetCur søger at minimere deres forbrug af emballage, og deres pakkemateriale er så vidt muligt udgjort af genbrugsplast og –pap. Hvis du både vil gøre noget godt for dit dyr og for vores belastede miljø, kan du altså roligt vælge at købe dit dyrefoder fra VetCur.

Find VetCur dyrefoder hos dyrelageret.dk

Hos dyrelageret.dk finder du et stort udvalg af alt, hvad du og dit dyr måtte få brug for. Sortimentet indeholder alt fra udstyr og bøger om dyr til foder af høj kvalitet. Blandt andet kan du finde et stort udvalg af de gode produkter fra VetCur, der målretter sig mod både katte, hunde og heste. På dyrelageret.dk er der stort fokus på kvalitet, og derfor kan du være sikker på, at når du køber foder til dit dyr hos dem, får du noget for dine penge, og dine dyr får den næring, de har brug for. Der er desuden et team af dyreejere, trænere, dyrlæger og dyreadfærdsterapeuter, der har løbende tæt kontakt med hjemmesiden, hvilket sikrer kunderne, at de udvalgte produkter møder dyrenes behov. Hvis du står og mangler kvalitetsfoder til et eller flere af dine dyr, er dyrelageret.dk altså et godt sted at starte. Du kan se hele udvalget af VetCur dyrefoder her.