I Charlottenlund lige nord for København ligger en specialklinik, der bl.a. er specialist indenfor en række forskellige kikkertundersøgelser. Når du får foretaget en kikkertundersøgelse hos Kirurgen.dk, kan du altid være sikker på, at kun det nyeste og bedste udstyr tages i brug. Således kan du følge med på en skærm, da din kikkertundersøgelse vil blive udført med digital videoteknik.

Når man benytter ordet kikkertundersøgelse skal man vide, at det dækker over en række forskellige undersøgelser, der kan have forskelligt formål.

Hos Kirurgen.dk kan du f.eks. få foretaget Koloskopi, der er en ukompliceret kikkertundersøgelse som normalt varer mellem 15 og 45 minutter. Ved koloskopi er det meget sjældent, at du vil opleve ubehag, og koloskopi er derfor velegnet til flere undersøgelser. Koloskopi kan  bl.a. benyttes til følgende områder: lav blodprocent, smerter i maven og screening for tyktarmskræft blandt meget andet. Koloskopi foretages ved at føre en lille slange gennem tyktarmen, men det er også muligt at få foretaget kikkertundersøgelser af spiserøret, mavesæk og tolvfingertarm, hvilket betegnes nasal gastroskopi.

På specialklinikkens hjemmeside kan man læse meget mere om de forskellige kikkertundersøgelser der foretages samt finde kontaktoplysninger mm