Den mørke og kolde tid er ved at nærme sig, og det er på tide at få fyldt lagrene derhjemme op med brænde og træpiller mv. Når valget skal stå mellem, om man skal vælge træpiller frem for almindeligt pejsebrænde, så er der nogle forskellige overvejelser, som man bør gøre sig.

Som udgangspunkt er træpiller lette at benytte, da de er klar til brug med det samme. Således ankommer træpiller i standard indpakninger, når du f.eks. køber billige træpiller i Tyskland. Det er således bare at smide dem ind i pilleovnen og læne sig tilbage og nyde varmen. Brændeevnen er nemlig meget effektiv, selv ved brug af billige træpiller. Alle træpiller fra den danske butik, som man finder lige syd for grænsen er blandt de billigste på markedet.

Pilleovnen har aldrig været mere effektiv

De nye pilleovne er også meget effektive, og når du køber billige træpiller fra den store grænsebutik, vil du opnå den bedste fyringskomfort. Samtidigt er alle produkterne i kategorien CO2-neutrale og billigere end fosilt brændstof som olie, kul og gas.

Når man benytter billige træpiller slipper man også for at hugge brænde. Der er dog stadig mange der stadig foretrækker at tage øksen under armen og gå ud og hugge brænde. Det er derfor så heldigt, at Absolut Træpiller sælger begge dele, så der er noget for enhver smag.

Hvis man er tilhænger af træpiller, kan være sikker på at få den bedste askeudvikling fra alle varer fra grænsebutikken. Således køber alle varer direkte fra producenter, hvilket sikrer, at kunderne kun vil få træpiller i den bedste kvalitet. Det tætte samarbejde med producenter sikrer også, at du altid vil få de billigste priser.

Der er altid hjælp at hente

Har man brug for hjælp, kan man altid spørge en af de ansatte der kan svare på de fleste spørgsmål. Man skal også være meget velkommen til at ringe til kundeservicen, hvis man har øvrige spørgsmål. Kommer du selv for at hente dine billige træpiller, er der altid rigeligt med parkeringsplads. Det kan også lade sig gøre at få bragt billige træpiller ud med et af de mange fragtfirmaer der samarbejdes med.

Ønsker du at se det store udvalg af billige træpiller som der er på markedet, kan man danne sig et overblik inde på hjemmesiden. Udover billige kvalitets træpiller kan man bl.a. også købe hestefoder, strøelse, energikoks og vejsalt hos grænsebutikken.