Porte kommer i dag i mange former og størrelser, og en dansk virksomhed har specialiseret sig i at kunne producerer og leverer næsten af alle typer. Således kan man må lavet sin nye garageport hos virksomheden med ud uden dør, men der laves også en stort antal industriporte, hvoraf mange er hurtig porte.

Garageporte med 10 års garanti

Med lang erfaring inden for branchen er Nordic Systems specialister i at lave porte, der kan modstå det barske nordiske vej, og skal du have lavet en ny garageport eller hurtig port, følger der 10 års garanti med. Det er også muligt at få lavet løbende service på sin nye garageport, hvis det skulle være nødvendigt, da virksomheden også har et hold af teknikere.

Når man skal have ny garageport eller hurtig port som et led i nye industriporte, er også muligt at være til at designe de nye porte. Inde på virksomhedens hjemmeside kan man læse mere om, hvorledes man kan designe sine fremtidige porte, hvor man bl.a. kan få medbestemmelse på mønster, størrelse og farve.

Desuden kan man inde på hjemmesiden læse meget mere om alle de forskellige kategorier inden for porte samt finde kontaktoplysninger til virksomheden der opererer i hele landet.

Hurtig porte og industriporte – Når tiden er knap

Selvom teknikken bag de nye garageporte gør at meget få porte er langsomme i dag, så har virksomheden er hel kategori går under navnet hurtig porte. Specielt indenfor industriporte er der interesse for porte, der kører meget hurtigt, og disse kan Nordic Systems selvfølgelig også producere og levere.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. Skal man have nye garageporte, skal man ikke snyde sig selv for, hvor langt udviklingen er kommet. En ny garageport kan nærmest ses som en del af huset eller garagen i dag, og spiller stadig en afgørende rolle for at holde garage eller værksted tørt og varmt.