Står du og skal købe hus, lejlighed eller ønsker du at udbedre skader på din eksisterende ejendom? I så fald bør du overveje at købe ejendomsrådgivning hos HJ. Byg-Consult. HJ. Byg-Consult har mere end 45 års erfaring i byggebranchen, og er derfor din ideelle samarbejdspartner, når det kommer til ejendomsrådgivning eller rådgivning om håndværkere i forbindelse med byggearbejde.

Lukrative banklån kan medføre for hurtige boligkøb

I nyere tid har bankrenterne gjort det muligt, at investere i ejendom rigtig billigt og 30-årige lån med ned til 1 % i rente, er ikke noget som man møder hver dag. Derfor kan man godt komme til at investere i en ejendom uden først at opsøge ejendomsrådgivning eller anden rådgivning om håndværkere.

Rådgivning om håndværkere er især vigtigt, hvis man står over for at skulle istandsætte sit hus eller ejendom, for når det kommer til håndværksarbejde er det ikke nødvendigvis prisen, som er den bedste faktor at måle et godt tilbud på. Mange håndværkere kan have et blakket ry inden for branchen, og med 45 års erfaring i ejendomsrådgivning kender H.J. Byg-Consult derfor til mange af branchens brodne kar, og ved at investere et mindre beløb i rådgivning om håndværkere til det forestående arbejde, kan du i virkeligheden spare mange penge på den lange bane.

Pas på billige håndværksløsninger

Hvis man ender med en billigere håndværksløsning, kan man ende ud i en situation, hvor ens renovation i virkeligheden ender med at blive endnu dyrere, end den ville have gjort, hvis man valgte en dyrere håndværker til at starte med. Dette skyldes, at man oven i det billige håndværkstilbud skal lægge prisen for at udbedre skaden hos en mere kvalitetsbevidst håndværksmester, og det betyder måske eventuel nedrivning af det allerede konstruerede og opførelse på ny. Med ejendomsrådgivning inden købet af huset, som udefra ser ud til at være i perfekt stand, eller ansættelsen af et håndværksfirma, der lover guld og grønne skove til en billig pris, undgår man i det lange løb at betale dyre lærepenge. Samtidig undgår man frustrationen, når det man har betalt for ikke lever op til forventningerne. Endeligt undgår man også at ens hjem ligner en byggeplads i unødvendig lang tid.