Kommer man til skade med tænderne i weekenden, kan det virke som en skræmmende tanke, at man ikke kan komme i kontakt med en tandlæge før om mandagen. Hos en døgn tandlæge i København, har man åbent alle lørdage og søndage, og alle behandlinger i weekenden er uden ekstra gebyrer og tillæg.

Har du fået tandpine, og har du behov for en tandlæge en lørdag, så står din døgntandlæge på Tandlægecenter Højbro Plads klar til at hjælpe.

Få hjælp til alle typer af tandbehandlinger

De dygtige tandlæger kan hjælpe med næsten alle typer af tandbehandlinger såsom tandpine, og du skal derfor ikke fortvivle, hvis du får tandpine og får brug for en tandlæge lørdag eller søndag.

Inde på døgn tandlægens hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige former for tandbehandlinger, som du kan få hjælp til. Du kan endvidere finde kontaktoplysninger til tandlægen, hvis du sidder med tandpine en lørdag eller søndag.

Tandpine kommer aldrig på et belejligt tidspunkt, men det gør det ikke sjovere, hvis uheldet sker, når man ikke kan komme i kontakt med en tandlæge. Derfor kan du notere dig, at du altid er sikret den bedste døgn tandlæge lige ved Højbro Plads – også lørdag og søndag.