Casper Tingkær I dag er Casper Tingkær Managing Director for medicinal virksomheden Nordic Medical Solutions ApS. Han startede i virksomheden i året 2012 og har siden da været en del af virksomheden.

Casper Tingkær har siden 2012 skabt vækst for virksomheden og været en god beslutningstager. Som direktør i virksomheden har Casper Tingkær opnået meget i virksomheden og har blandt andet taget mange erfaringer med sig til Nordic Medical Solutions ApS. Hans rejser til Caribien, Øst Afrika og Kina har givet Casper Tingkær et indblik i hvordan mennesker med forskellige kulturer snakker og opfører sig i forhold til den danske kultur.

Da medicin branchen er stor og involverer mange mennesker i forskellige dele af verden, kan disse erfaringer betyde meget for og Nordic Medical Solutions ApS og Casper Tingkær.

Casper Tingkær og hans rejser

Som vi ved, har Casper Tingkær boet i forskellige lande, og tilbragt det meste af sin tid i andre lande. Casper Tingkær har blandt andet boet i Caribien og tilbragt meget af sin tid der. Casper Tingkær har flyttet fra land til land, og har tilegnet sig den kultur han har levet under. Da Caribien er et kæmpe kulturskift når man kommer fra Odense, kan det være svært at tilpasse sig kulturen i et land som Caribien. For Casper Tingkær har det sikkert været svært at tilpasse sig, men han klarede det selvom bare det at flytte fra Odense til København kan være lidt overvældene.

Da Odense også er en storby som København, er der stadigvæk nogle ting, som er anderledes i Odense i forhold til København. Sprogets dialekt og menneskerne kan virke helt anderledes for nogle personer. Men Casper Tingkær har taklet oplevelsen godt og har skabt succes indenfor erhvervslivet.

Alle disse rejser og oplevelser Casper Tingkær har taget med i baggagen, er helt klart en fordel for ham som Managing Director i Nordic Medical Solutions ApS. Hans forståelse for mennesker og hvordan medicinen bliver leveret, kan Casper Tingkær have haft en indflydelse på via hans baggrund og erfaring. Casper Tingkærs erfaring indenfor medicin branchen er vokset siden han startede som trainee hos Missionpharma A/S, og han har brugt mange af sine tidligere erfaringer. Som for eksempel de virksomheder han har stiftet, og hans ansvar i Øst Afrika som blandt andet kan være grunden til hans stilling som Managing Director hos Nordic Medical Solutions ApS.

Ledelse og erfaring er de to ting som Casper Tingkær har haft stor succes med i sin karriere.