Det gamle erhverv som bedemand er blevet videreført i bedste ånd i den sjællandske begravelsesforretning – Begravelses Service. Begravelses Service har sine hovedafdelinger i København og omegn, men yder begravelseshjælp på det meste af Sjælland. Forretningen har medarbejdere på det meste af Sjælland og står derfor altid til rådighed til at besøge sine kunder, der hvor hjælpen kunne tænkes. Skulle det være derhjemme, på plejehjemmet, på hospitalet eller på hospice.

Begravelses Service beskriver sig selv som begravelsesrådgivere og tilbyder den ønskede assistance og hjælp, der kunne tænkes ved dødsfald samt ved planlægning og afholdelse af bisættelser og begravelser. Som specialiserede rådgivere for de efterladte er det Begravelses Service fornemmeste opgave at hjælpe med til det mest ønskværdige farvel. Med mange års erfaring i at arrangere og rådgive til begravelser står Begravelses Service klar til at hjælpe uanset trossamfund og skikke. Det er en generel vision hos bedemandsforretningen, at kunne være behjælpelig på så mange måder som muligt. Des bedre hjælp og rådgivning man kan tilbyde hos Begravelses Service des mere kan de efterladte koncentrere sig om de ting der betyder noget – nemlig sorgen efter at have mistet ens nære. Rådgivningen er kerneforretningen i Begravelses Service arbejdsområder og i bedemandsforretningen arbejder man konstant på at forbedre ydelserne og oplevelsen af disse.

Det handler om at følge med tiden

I takt med samfundets udvikling og den store digitaliseringsbølge, har Begravelses Service valgt at hoppe med på vognen og udnyttet mulighederne. I sidste ende har det hos Begravelses Service været med tanken om at lette kommunikationen for kunden.

Internettet har lettet flere af procedurerne omkring administration og kontakt og på Begravelses Service hjemmeside, kan man udfylde sine kontaktoplysninger og derefter blive kontaktet inden for senest en time på hverdage eller senest næste hverdag klokken 10 uden for normal kontortid. Hertil har Begravelses Service også døgnåbent på telefonen, hvor en bedemand kan træffes og i akutte tilfælde sende rustvogn eller ambulancetransport hele døgnet.

Skulle man have flere spørgsmål, end man umiddelbart kan tillære sig viden om via nettet eller telefon, har Begravelses Service også udvikling en IOS applikation. Applikation kan hjælpe til at give yderligere information omkring det svære emne og er en addition til Begravelses Service tilgang til professionel rådgivning. Applikationen kan give en masse praktiske oplysninger omkring livets afslutning og de dertilhørende emner inden for området. Heriblandt tilbyder Begravelses Service med deres applikation nyttige links og opdaterede informationer omkring praktiske og juridiske aspekter i forbindelse begravelsen/bisættelsen og dødsboet. Brugerne af Begravelses Service applikation kan finde telefonnumre samt navne og adresser på plejehjem, hospices og hospitaler. Skulle det være ønskværdigt kan man også forberede sin egen begravelse eller bisættelse. Hertil tilbyder applikationen muligheden for at sikre, at man er berettiget de nødvendige økonomiske tilskud samt en funktion til at opdatere ens sidste ønsker.

Begravelses Service har om man så må sige gjort emnet omkring livet afslutning mere bekvemt for dem, som skulle være interesserede i en digital håndtering. De fleste emner, der omkranser temaet begravelse er dækket af Begravelses Service applikationen og deres gives også adgang til www.begravelsesservice.dk samt et overskueligt overblik over blomster, urner, kister og dødsannoncer via. www.afdoede.dk og danskstenhuggeri.dk. Applikationen er gratis at bruge og kan hentes til iPhone og iPod Touch.

Begravelses Service og den rette personlighed til det krævende job

Begravelses Service viser med deres applikation, at god rådgivning har mange dimensioner og bør tages seriøst til enhver tid. Kerneforretningen drives med deres kompetente hold af rådgivere, og jobbet som bedemand kræver en speciel tilgang, der er svær at tillære sig. En rolle der både kræver indlevelsesevne og ordentlighed, og hvor loyaliteten til de involverede mennesker aldrig må svigte. Som rådgiver hos Begravelses Service er den rette personlig derfor af afgørende betydning for, om man er god til sit erhverv eller ej.