Casper Tingkær står i spidsen for Nordic Medical Solutions ApS, en dansk grossistvirksomhed inden for medicinsk udstyr. Casper Tingkær har ledet Nordic Medical Solutions ApS siden 2012, hvor han tiltrådte stillingen som CEO. Inden Casper Tingkær fik denne stilling, havde han arbejdet mange år i medicinalbranchen. Hans karriere inden for medicin rækker helt tilbage til 2000, da Casper Tingkær startede et trainee-forløb hos Missionpharma A/S. Efter et års trainne forløb blev Casper Tingkær ansat som Country Manager i virksomheden. Efter et par års erfaring herfra valgte Casper Tingkær at stoppe og søge nye udfordringer.

I en længere periode arbejdede Casper Tingkær indenfor medicinalindustrien i flere forskellige virksomheder, som han spiller en vigtig rolle for. Siden slutningen af 2004 har han været med til at få stablet fire succesfulde virksomheder på benene, hvor han især er med til at gøre en forskel for to af dem, der ender med at blive videresolgt. Den ene virksomhed for et to cifret millionbeløb og en virksomhed for et mindre millionbeløb.

Casper Tingkær og hans medicinalkarriere

Casper Tingkærs karriere startede oprindeligt i tøjbranchen. Der gik dog ikke længe før Casper Tingkær ændrede retning, da han fandt ud af, at feltet ikke havde hans fulde interesse. Siden han for alvor startede sin medicinske karriere, blev han hurtigt enig om, at det var den vej han skulle gå. I dag kan Casper Tingkær trække på en masse erfaring, som han har høstet igennem hele hans karriere indenfor medicinbranchen. Casper Tingkær sidder i dag som direktør hos Nordic Medical Solutions ApS, hvor han tager hånd om virksomheden som helhed. Virksomheden har mange års erfaring inden for medicinalbranchen, og kan med stolthed kalde sig til at være blevet et foretrukket europæisk leverandør af medicinsk udstyr med meget konkurrencedygtige priser.

Om personen Casper Tingkær

Casper Tingkær betragter sig selv som en iværksætter. Han er en ildsjæl med et stort drive. Når det gælder om at bringe nye forretningsideer i spil, handler det for Casper Tingkær om, hvordan han kan gøre en forskel i virksomheden. Hver gang Casper Tingkær kommer på et nyt projekt, er han meget fokuseret – og det er netop dét, der er drivkraften bag hans store succes. Også i fritiden elsker Casper Tingkær at søge nye udfordringer.