Man skal huske at forkæle sig selv lidt ekstra, nu hvor vinteren snart banker på døren. Man kan f.eks. gå ud og spise lidt oftere, eller bestille takeaway hjem til sofaen.

Er man typen, der elsker at prøve nyt, vil man blive ekstra positivt overrasket over den spændende indiske restaurant – Punjab Indian Restaurant i København. Som indisk restaurant tilbydes maden både i den hyggelige restaurant og som indisk takeaway i København.

Holdet bag restauranten har mange års erfaringen med kolinariske indiske køkken, og man kan således få et bredt udvalg af lokale specialiteter der betyder noget for enhver smag.

Det indiske køkken byder selvfølgelig på stærk mad, men man skal ikke lade sig skræmme, da et stort udvalg af specialiteterne også er ganske milde i smagen.

En hyggelig stemning i hyggelige omgivelser

Som indisk restaurant i København er der er hyggelig stemning på stedet, men man kan også bestille maden som takeaway, hvis det er ønskværdigt.

Alt i alt vil du blive gevaldigt positivt overrasket og garanteres en god aften på den hyggelige restaurant i Valby i København.

En af favoritterne på stedet er den store buffet, der indeholder et kæmpeudvalg af indiske specialiteter, hvor maven desværre altid bliver mæt før øjnene.